Schuif aan op ons vernieuwde ‘canalview’ terras

Op zoek naar de beste plek voor een verfrissend drankje en een smakelijke maaltijd buiten in de zon? Zoek niet verder! Brasserie Ambassade heeft een vernieuwd ‘canalview’ terras aan de mooiste gracht van Amsterdam. Geniet van de heerlijke gerechten op onze menukaart terwijl u een gezellige tijd heeft met familie en vrienden. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen als onze gast, óf als onze hotelgast.


Neem plaats en ontspan

Vanaf uw comfortabele stoel op ons ‘canalview’ terras geniet u van de schoonheid van de Amsterdamse grachten. Op een zonnige zomerdag ziet u Amsterdammers voorbij varen in hun bootje, op de fiets, of flaneren met hun Negen Straatjes winkeltassen. En als u op koudere dagen wilt plaatsnemen op ons terras, is dat geen probleem: het terras is namelijk ook verwarmd.

UNESCO Werelderfgoedlijst

De Amsterdamse grachten behoren tot de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De prestigieuze en chique Herengracht staat bekend om zijn grote en mooie grachtenpanden, waartoe ook de panden van het Ambassade Hotel behoren. Een prachtige ambiance om te genieten van een heerlijk kopje koffie, een goed glas wijn, of een voortreffelijke maaltijd uit de Franse keuken.

Geniet van Franse gerechten met een moderne twist

Bij Brasserie Ambassade ligt de nadruk op verse, seizoensgebonden, ambachtelijke en lokale producten. Executive Chef Tom van Buuren biedt een heerlijk à la carte menu van Franse gerechten met een moderne twist. Onze Ambassadeurs schenken ook een mooie selectie van smaakvolle wijnen.

Leun achterover en geniet van een perfecte Cucumber Mojito, of een van onze andere verfrissende Ambassade Cocktails. En natuurlijk smaakt een drankje beter wanneer deze vergezeld wordt door een goed gerecht. Gemarineerde zalm, een geitenkaas salade, of een heerlijke vegetarische uiensoep… Onze veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils!

Maak uw reservering voor het terras

Waarschijnlijk kijkt u er inmiddels enorm naar uit bediend te worden op ons fijne terras en u zich te laten verwennen door de heerlijkste creaties van Brasserie Ambassade. Gezellig! Wij werken met een reserveringssysteem via onze website. We verwachten drukte en raden u daarom aan te reserveren als u van plan bent van ons terras te komen genieten. Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder reservering langs te komen, wij zullen dan uiteraard ter plekke kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Dineren en logeren aan de gracht

Een bezoek aan ons terras is natuurlijk ook ideaal te combineren met een luxueuze overnachting in het Ambassade Hotel. Het Ambassade Hotel biedt u de ideale uitvalsbasis om de wonderlijke sfeer van de Amsterdamse grachten te verkennen. Geniet van uw verblijf in Amsterdam met deze special offer arrangementen.

Het team van Brasserie Ambassade kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen op ons ‘canalview’ terras!

Zien we u gauw?

Reserveer uw tafel via www.brasserieambassade.nl/nl/reserveren