Perfect gelegen

In het hart van de Amsterdamse grachtengordel


De ligging van het Ambassade Hotel, in het hart van de grachtengordel, die in 2010 op de Werelderfgoedlijst van Unesco is geplaatst, is welhaast perfect. Wat wilt u nog meer?

Als u ’s ochtends vroeg wakker wordt, voert de rustige schoonheid van de grachten u terug naar de zeventiende eeuw, al bevindt u zich op een steenworp afstand van het bruisende stadsleven. Hier vindt u werkelijk het beste van twee werelden; een mooie, veilige en rustige locatie met alle belangrijke bezienswaardigheden binnen bereik.

Bovendien ligt het Ambassade Hotel in de “Negen Straatjes”, een van de leukste winkelgebieden van de stad. Deze pittoreske straatjes kruisen de zeventiende-eeuwse grachten van het Singel tot de Prinsengracht en u vindt er onder andere designwinkels, kunstgaleries, cadeauwinkels en veel restaurants.

Op slechts vijf minuten lopen van het Ambassade Hotel vindt u de beroemde Jordaan. Van de arbeidersbuurt die het ooit was is de Jordaan uitgegroeid tot een van de duurste en exclusiefste locaties in Nederland. Er zijn veel kunstgaleries gevestigd, met name voor moderne kunst, en ook vindt u er veel speciaalzaken en restaurants. Geen enkele andere stadswijk in Nederland is zo vaak bezongen, beschreven en zo geromantiseerd als de Amsterdamse Jordaan.

Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.