Meetings, Events & Private Dining

Het Ambassade Hotel heeft meerdere evenement faciliteiten en vergaderruimtes in het centrum van Amsterdam. Wij bieden u een scala aan mogelijkheden voor het organiseren van een succesvol evenement.

Ons hotel biedt prestigieuze vergaderruimtes in een stijlvolle ambiance. U wordt omringd door kunst, literatuur en een klassieke inrichting.

Al onze vergaderzalen beschikken over natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht over de gracht. Alle ruimtes zijn bovendien voorzien van airconditioning en alle moderne gemakken.

Bekijk de PDF’s met tarieven en arrangementen hieronder, of scroll naar beneden om al onze vergader- en evenementenfaciliteiten te bekijken. Neem gerust contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Ontdek onze vergaderruimtes

Library Lounge

25m2 | boardroom opstelling | max 16p

De Library Lounge is gelegen op de begane grond van het Ambassade Hotel, grenzend aan de Library Bar. Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties, interviews of een exclusief diner. U wordt er omringd door kunstwerken van de Cobra beweging (1948-1951) en  een gedeelte van de unieke collectie van 5000 gesigneerde boeken

The Gallery – Board Room

60m2 | verschillende opstellingen | max 24p

Recent gerenoveerde luxe meeting room.
Deze vergaderzaal biedt prachtig uitzicht op de Herengracht (inclusief een breakout room) en biedt in boardroomopstelling plaats aan maximaal 24 gasten. U bent tijdens uw letterlijk omringd door kunst, aangezien deze ruimte tevens de ‘Ambassade Art Gallery‘ is. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een vergaderruimte voor maximaal 8 gasten: ‘The Attic’, ook met adembenemend uitzicht op de gracht.

The Attic – Meeting Room

25m2 | boardroom | max 8p

Recent gerenoveerde (2020) luxe vergaderruimte. Een vergaderzaal met uitzicht op de Herengracht in vergaderopstelling die plaats biedt aan maximaal 8 gasten.

Wolvecamp Lounge

40m2 | verschillende opstellingen | max 32p

Voor groepen van maximaal 32 gasten kunt u in stijl dineren en/of lunchen in de Wolvecamp Lounge van Brasserie Ambassade.

In de Wolvecamp Lounge vindt u een aantal kunstwerken uit onze Cobra kunstcollectie, voornamelijk schilderijen van Theo Wolvecamp, zoals het prachtige “Gabriel” van 2 meter hoog uit 1968-1969.

Ambassade Lounge

52m2 | verschillende opstellingen | max 40p

In de Ambassade Lounge van Brasserie Ambassade kunt u lunchen of dineren met een gezelschap tot 30 personen. Geniet van het uitzicht op de Herengracht en de prachtige kunstwerken die u omringen.

Alechinsky Lounge

(private dining)

22m2 | verschillende opstellingen | one table 12p

Met een prachtig uitzicht op de Herengracht kunnen uw gasten in onze Private Dining genieten van een stijlvol diner, lunch of andere bijeenkomst. De opstelling bestaat uit één grote tafel (max. 14 gasten) of twee kleine tafels (max. 20 gasten). In de Private Dining kan zowel gedineerd als vergaderd worden.

Cobra Lounge

8m2 | interview | max 4p

De Cobra Lounge is gelegen op de begane grond van het Ambassade Hotel en heeft prachtig uitzicht op de Herengracht. Deze stijlvolle lounge is geschikt voor interviews of een zakelijke ontmoeting tot maximaal 4 personen. Laat u inspireren door de vele unieke kunstwerken uit de Cobra-periode.

Library Bar

35m2 | max 40p

The Library Bar is ontworpen door de wereldberoemde Spaanse architecten Cruz y Ortiz in 2015. Onze Library Bar huist een collectie van meer dan 5.000 gesigneerde boeken van auteurs die allemaal in het Ambassade Hotel hebben verbleven. In The Library bar kunt u genieten van een cocktail of cappuccino en is deze ruimte is de perfecte locatie voor een receptie of boeklancering tot 40 gasten.

Arrangementen op maat

Met uitmuntende service

Het Ambassade Team zorgt voor betrouwbare en efficiënte sfeer met oog voor de wensen van uw gasten. Wij verzorgen ook eventuele andere arrangementen die u nodig heeft, zoals koeriersdiensten, autoverhuur, vliegtickets, boottochten en een tafelreservering in Brasserie Ambassade. Bekijk een overzicht van onze arrangementen via de button hieronder..

Voor meer informatie over onze arrangementen, apparatuur en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier


  JaNee


  janee

  UW CONTACTGEGEVENS

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact

  Wij beantwoorden graag al uw vragen

  En helpen u een succesvolle meeting te organiseren.


  EELCO DOUMA
  reservations manager

  Tel. +31 (0)20 555 0 222

  Email. info@ambassade-hotel.nl

  Veelgestelde vragen

  Het Ambassade Hotel heeft vier ruimtes ter beschikking voor meetings.

  Maximaal 16 personen.

  U kan er voor kiezen alleen de zaalhuur te boeken. Optioneel zijn: dranken/ snacks/ ontbijt, lunch, diner/ overnachting.

  Ja, dat is mogelijk.

  ONTVANG DE BESTE PRIJS
  &
  GENIET VAN ONZE
  ‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

  Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
  Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.
  BEKIJK ONZE SPECIAL OFFERS