ERVAAR UNIEKE ONTSPANNING BIJ

KOAN FLOAT

Bij Koan Float bieden we verschillende behandelingen aan. Floatsessies en massages worden aangeboden in sessies van 45 en 60 minuten of langer op aanvraag. Aarzel niet om de hotelmedewerkers om meer informatie te vragen of kom zelf langs bij het Float & Massage Centrum.

Koan Float is elk dag open van 09.30 uur tot 23.00 uur.

Floating

Geniet van complete ontspanning op een unieke manier

Floaten is een unieke vorm van ontspanning. U moet zich voorstellen dat u gewichtloos drijft op een kussen van verwarmd zout water, waardoor alle stress en beslommeringen van het leven van alledag van u afglijden. De floatcabine bevindt zich in uw eigen privékamer en is speciaal ontworpen om prikkels van buitenaf, zoals geluid, visuele stimulatie, zwaartekracht en temperatuurverschillen, uit te sluiten.

Tijdens een floatsessie ervaart u een uniek gevoel van gewichtsloosheid en ontspanning dat u nog niet eerder hebt meegemaakt. Het is een van de efficiëntste manieren om jetlagverschijnselen tegen te gaan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een uur floaten net zo rustgevend is als vier uur slaap. Na afloop voelt u zich herboren!

Gasten van het Ambassade Hotel genieten van speciale tarieven voor floaten en massages. Reserveer uw float of massage van tevoren of tijdens uw verblijf.

Massages

Ontspan tijdens uw verblijf


Naast floaten biedt Koan Float u de keuze uit vijftien verschillende soorten massages, waaronder de klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, hotstone massage en zwangerschapsmassage. Floaten en massage vormen een ideale combinatie, maar ook voor alleen een massage bent u meer dan welkom.

Een massage vindt bij Koan Float altijd plaats in de comfort van uw privéruimte. Onze vakbekwame masseurs stellen u voorafgaand enkele vragen, zodat de massage afgestemd kan worden op uw specifieke wensen.

Frequently Asked Questions

Het Ambassade Hotel heeft een dochteronderneming, gevestigd in dezelfde straat op Herengracht 321: Koan Float. Koan Float is een massage- en floatingcentrum waar men zich ten zeerste kan ontspannen.

9.30 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds.

Er zijn floating sessies van 45 en 60 minuten mogelijk. Mocht u langer willen is dit mogelijk op aanvraag.

Koan Float biedt haar gasten veertien verschillende soorten massages: klassieke, relaxende massages, shiatsu massages, hotstone massages en zwangerschapsmassages.

Ontdek de kamertypes van onze 55 uniek ingerichte kamers & suites

Geniet optimaal van uw verblijf met een van onze Special Offers

ONTVANG DE BESTE PRIJS
&
GENIET VAN ONZE
‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.