Senior Medewerker Marketing & Communicatie

In het hart van Amsterdam, langs de schilderachtige grachten, bevindt zich het Ambassade Hotel. Een prachtige plek waar historie en moderne luxe hand in hand gaan. Mede door onze hoogstaande serviceverlening en gastvrijheid zijn wij op dit moment het #1 hotel van Amsterdam op TripAdvisor. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior Medewerker Marketing & Communicatie om onze positie te helpen behouden en onze andere merken naar nieuwe hoogten te brengen!

Een dag als Senior Medewerker Marketing & Communicatie ziet er als volgt uit…

Je komt aan bij het Ambassade Hotel en begroet je team dat ook al (deels) aanwezig is. Nadat iedereen binnen is wordt de dag gestart onder het genot van een kopje koffie. Jullie bespreken de agenda voor die dag. Dat begint met het doornemen van de laatste e-mails en het controleren van de prestaties van de recente marketingcampagnes. Je kijkt uit naar de brainstormsessie die gepland staat voor een nieuw culinair evenement dat jullie gaan promoten voor Restaurant Ambassade.

Samen met je team houd je een strategiebespreking om de nieuwe marketingcampagne, voor het evenement van Koan Float, verder uit te werken. Je zet je uitgebreide marktkennis en netwerk in om ideeën te genereren die de doelgroep zullen aanspreken. Met je creatieve en vindingrijke geest bedenk je originele concepten die de gasten zullen verrassen. Die ene collega die nog wat coaching behoeft op tekstschrijven neem je nog even apart om hem of haar te helpen.

Na een uitgebreide lunch in de personeelskantine werk je aan het beheer en de updates van de websites. Je zorgt ervoor dat alle informatie actueel is en de user experience weer een stukje is geoptimaliseerd. Een groot project dat binnenkort van start gaat is het vernieuwen van onze websites om onze online aanwezigheid te verbeteren en ons merk te versterken.

De Manager HR komt binnenlopen om vacatureteksten die op de website staan te bespreken en nieuwe er bij te zetten. Ook wordt er gekeken hoe de ingezette instrumenten voor de Werving & Selectie werken. Een afspraak wordt ingepland om de zichtbaarheid als werkgever te vergroten.

Vervolgens heb je een update met een van jouw teamleden die werkt aan een evenement of campagne. Het wordt een geweldige week en met jouw feedback wordt dit alleen nog maar beter!

Dan is tijd voor de wekelijkse interne communicatie-update. Je verzamelt alle relevante informatie over lopende marketingcampagnes en activiteiten. Vervolgens stuur je met jouw team een informatieve nieuwsbrief naar alle afdelingen van het hotel, zodat iedereen goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Tijdens het laatste deel van je werkdag duik je nog even in de begroting van Marketing en Communicatie en constateer je dat je nog netjes binnen het budget zit.

Dit is onze Senior Medewerker Marketing & Communicatie…

Samen met jouw team vorm je de drijvende kracht achter onze marketing- en communicatie-inspanningen en werken jullie nauw samen om onze boodschap op de juiste manier over te brengen. Je snapt de kracht van samenwerken en zal daarom met je team de optimale ondersteuning aan de onderdelen van de Ambassade Group kunnen geven op gebied van Marketing en Communicatie. Als Senior Medewerker houd jij het overzicht over alle projecten en werkzaamheden op de afdeling en zorgt voor een goede balans tussen de ad-hoc vragen vanuit de Ambassade Group en de voortgang van projecten. Ook kun jij medewerkers die het nodig hebben een steuntje in de rug geven en hen helpen in hun ontwikkeling tot een allround medewerker of expert.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën die onze online en offline aanwezigheid vergroten. Je bent creatief en vindingrijk, altijd op zoek naar innovatieve manieren om ons verhaal te vertellen en onze gasten te betoveren. Met jouw ervaring in contentbeheer en copywriting weet je de juiste snaar te raken en verhalen te creëren die onze gasten raken.

Daarnaast houd je je bezig met het analyseren en opzetten van doelgerichte marketingcampagnes. Je begrijpt hoe je data kunt gebruiken om inzichten te verkrijgen en onze marketingstrategieën voortdurend te optimaliseren. Samen met het team bewaak je onze huisstijl en zorg je ervoor dat onze boodschap consistent en krachtig wordt gecommuniceerd. Je staat klaar om jouw team te ondersteunen en te inspireren.

Ben jij enthousiast en wil jij samen met jouw team ervoor zorgen dat het Ambassade Hotel het #1 Hotel van Amsterdam blijft? Solliciteer dan direct!

32 – 40 uur per week

Salarisindicatie: € 2826 – € 3475,79 bruto per maand (op basis van 40 uur). Inschaling op basis van kennis, ervaring & vaardigheden.

Werken bij het Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group en gevestigd aan de Herengracht, is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Kom jij ons enthousiaste en hechte team versterken?

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: hr@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.