Vacature HR Manager

Voor ons familiebedrijf aan de Amsterdamse grachten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste HR-manager. Ben jij degene die wij zoeken?

Als Human-Resource manager ben je verantwoordelijk voor het deels ontwikkelen, uitvoeren en implementeren van het personeelsbeleid binnen de Ambassade groep in aansluiting op de korte- en lange termijn strategie van het management.
Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het verder ontwikkelen, coördineren en implementeren van de HR tools en arbeidsvoorwaarden die passen bij de (strategische) doeleinden van het management. Hierbij hoort het toetsen van de werking van deze tools, het analyseren en vertalen naar een hoger plan die je met heldere toelichting en verbetervoorstellen voorlegt aan het management team.
Daarnaast ontwikkel en coördineer je het trainingsbeleid van collega’s binnen de Ambassade Group. Verdiep je je in de ziekteverzuim protocollen en verbeter je het contact met Zorg van de zaak. Ook pas je het werving en selectie protocol aan naar de huidige situatie met tekorten, speel je in op trends en maak je een plan met betrekking tot de aankomende periode. Verder werk je ook aan de relaties met zakelijk partners en educatieve instellingen.

Brasserie Ambassade is een echt familiebedrijf, en dat voel je.
– Lars Vink

Jij onderhoudt nauw contact met de verschillende afdelingshoofden en fungeert op het gebied van personeel als sparringpartner van het MT. Daarnaast werk jij samen met het HR-team met een goede werksfeer en hoog commitment.

Heb jij minimaal een HBO-opleiding in HR-management afgerond en drie jaar relevante ervaring? Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift? Solliciteer dan direct!

Werken bij Het Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group en gevestigd aan de Herengracht, is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Kom jij ons enthousiaste en hechte team versterken?

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu

   Upload je CV*

   Upload je motivatiebrief (optioneel)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   ONTVANG DE BESTE PRIJS
   &
   GENIET VAN ONZE
   ‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

   Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.