Vacature stagiair(e) Marketing & Sales

Voor ons familiebedrijf aan de Amsterdamse grachten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling Marketing & Sales. Ben jij degene die wij zoeken?

Bij de Ambassade Group krijg jij de kans je theorie echt in de praktijk te brengen. En oké, dit zeggen ze misschien allemaal, maar echt: geen dag is hetzelfde in onze Marketing & Sales afdeling!

Het is de bedoeling dat je veel gaat leren bij ons, maar wij leren ook graag van jou. Gedurende jouw stage werk je aan verschillende projecten, waar je zelf input aan mag geven en daarna onder begeleiding zelf mee aan de slag gaat.

Jij bent iemand die zelfstandig is en met nieuwe ideeën komt. Daarnaast ben je handig met social media en heb je digitale vaardigheden. Via diverse kanalen weet je de juiste doelgroep te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan content maken voor onze social media kanalen, onze websites up-to-date houden via WordPress, en het creëren van gave designs in Canva. Nog geen ervaring met deze programma’s? Geen probleem, wij leren het je!

Het Ambassade Hotel is een echt familiebedrijf, en dat voel je.
– Lars Vink

Jij bent zelfstandig, creatief en hebt een hands on mentaliteit. Je zult deel uitmaken van een gemotiveerd, jong en hecht team. Wij staan voor een persoonlijke benadering, naar zowel onze gasten als onze medewerkers.

Het is super als je al wat nodige kennis en ervaring hebt, maar wij hechten veel meer waarde aan motivatie en betrokkenheid!

Kom jij ons team versterken? Reageer dan snel!

WERKEN BIJ HET AMBASSADE HOTEL

Het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group, is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Jij werkt bij ons aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeit daarmee door binnen de Ambassade Group. Naast dagelijkse werkzaamheden is er ruimte voor trainingen, workshops (van leveranciers) en coachingsgesprekken.

Daarnaast ontvang je natuurlijk een gepaste stagevergoeding, maar ook speciale kortingen in onze brasserie, hotel & winkels. Ook kun je kosteloos gebruik maken van de ontspanningsmogelijkheden in ons wellnesscentrum. Bij een goed verloop van je stage, bieden wij vaak een vast contract.

Nog geen of weinig ervaring? Geen zorgen, wij kunnen je alles leren.

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu

   Upload je CV

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   ONTVANG DE BESTE PRIJS
   &
   GENIET VAN ONZE
   ‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

   Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.
   BEKIJK ONZE SPECIAL OFFERS