The Ambassade Group

Een unieke culturele ontmoetingsplaats in Amsterdam

De visie van de Ambassade Groep is om een unieke culturele ontmoetingsplek te bieden voor Amsterdammers & bezoekers.

Vanuit deze visie hebben alle bedrijven binnen de Ambassade Groep de ambitie om hun bezoekers inspiratie en welzijn te bieden.

Kunst en cultuur, gecombineerd met het bieden van fysiek & mentaal welzijn, vormen het hart van de Ambassade Groep.

Ambassade Hotel

Een hotel als geen ander


Het Ambassade Hotel biedt u de ideale uitvalsbasis om de heerlijke sfeer van Amsterdams beroemde grachtengordel te verkennen.

Ervaar de charme van het door een familie gerunde boutique hotel, met 55 kamers & suites, allen uniek ingericht en verdeeld over vijftien historische grachtenpanden.

Restaurant Ambassade

Geïnspireerd op de Franse keuken met een moderne twist


Geniet van onze Franse keuken met een moderne twist in onze stijlvolle Restaurant Ambassade ingericht met unieke CoBrA-kunstwerken.

Of neem een drankje in de Library Bar, waar u een unieke collectie van meer dan 5000 boeken vindt, allemaal gesigneerd door auteurs die in het Ambassade Hotel zijn verbleven. Wij serveren klassieke cocktails, een selectie van de beste bieren en heerlijke cappuccino’s.

Koan Float

Unieke ontspanning


Ervaar een unieke vorm van ontspanning met een floatsessie of geniet van een professionele massage.

Bij Koan Float heten we u van harte welkom om te genieten van onze diverse behandelingen. Of u nu kiest voor een floatsessie of een professionele massage, wij bieden sessies van 45 en 60 minuten aan, en langere sessies zijn beschikbaar op aanvraag. Aarzel niet om onze hotelmedewerkers om meer informatie te vragen, of breng een bezoek aan ons Float & Massage Centrum, gelegen op slechts een steenworp afstand van het hotel.

Samsara Books & Art

Boek, Kunst & Geschenkenwinkel


Bezoek onze boeken- en kunstwinkel in winkelgebied “De Negen Straatjes”, gelegen net om de hoek van het Ambassade Hotel.

Samsara Books & Art is een plek om samen te komen en je te laten inspireren door betekenisvolle boeken, unieke kunstwerken & bijzondere cadeaus. Bezoek de winkel op de Oude Spiegelstraat 7 in Amsterdam of shop online.

Uitgeverij Samsara

Uitgeverij van betekenisvolle boeken


Samsara, opgericht in 2003, was een van de eerste Nederlandse uitgeverijen die zich volledig richtte op het uitgeven van boeken over non-dualiteit.
Sinds 2015 geeft Samsara ook betekenisvolle boeken uit in uiteenlopende genres, waaronder psychologie, kunst, filosofie, natuurlijke gezondheid, ouderschap en boeken voor kinderen.

Koan Float Technologies

Floatcabines


Koan Float ontwerpt de speciale floatcabines via Koan Float Technologies.

Wij leveren floatcabines in heel Europa, voor floatingcentra, hotels, wellnesscentra, sportscholen, zwembaden en ziekenhuizen.

Yin Tui Na centrum

Een oase van rust aan de Prinsengracht


Ons therapeutisch centrum aan de Prinsengracht biedt holistische behandelingen voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke verzorging en lichamelijk & geestelijk welzijn. Bezoek het Yin Tui Na centrum voor acupunctuur, tui na, therapeutische massages, floating, biodynamische craniosacraal therapie en coaching

Ambassade Careers

Waar Ambassadeurs de weg wijzen!


Sluit je aan bij ons team en kom werken in een dynamische omgeving waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd.

Als je onze passie voor gastvrijheid deelt en je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, horen we graag van je. Bekijk onze vacatures via de onderstaande knop en word deel van onze familie.

Adres & Contact


Herengracht 341
1016 AZ, Amsterdam
The Netherlands

Tel: +31 (0)20 555 0 222
Fax : + 31 20 55 50 277

info@ambassade-hotel.nl

kvk: 34171173

    Stuur ons een bericht

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.