F&B manager

Onze F&B afdeling bestaat uit Restaurant Ambassade, de Library Bar, Room Service en Banqueting. Als F&B manager zorg jij samen met het team voor het succes van onze F&B afdeling. Je coacht, motiveert en begeleidt het team, en staat garant voor de kwaliteit en ontwikkelingen van zowel de afdeling, alsmede de medewerkers van het team.

Het is een hands-on functie, waarbij je de operatie naargelang ondersteunt op de vloer. Tevens maak je onderdeel uit van het Management Team van het hotel.

Restaurant Ambassade serveert dagelijks ontbijt, lunch en diner. Met de lunch en het diner serveren wij Franse gerechten met een moderne twist. Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Ons doel is onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze Library Bar is dagelijks geopend en wij schenken hier de mooiste dranken en wij serveren hier klassieke cocktails, verder bieden wij onze hotel gasten 24 uur Room Service en hebben wij een breed scala aan banqueting mogelijkheden die wij de gasten aanbieden.

Kerntaken

Jouw werk is zeer divers en er zal nooit een dag hetzelfde zijn. Jouw kerntaken zien er als volgt uit: in overleg met de operations managers en de general manager stel jij een jaarplan voor de afdeling op, je ziet toe op een juiste uitvoering van het jaarplan en de procedures binnen de F&B afdeling, je draagt verantwoordelijkheid voor de HACCP en netheid van de afdeling. Verder realiseer je positieve resultaten en een hogere omzet binnen de afdeling door met voorstellen en nieuwe ideeën te komen aan de hand van feedback van onze gasten. Je onderhoudt contact met de verschillende leveranciers en voert functionerings-, beoordelings- en evaluatiegesprekken en bent leidend in het organiseren in afdelingsoverleggen. In samenwerking met de afdeling personeelszaken draag je bij aan persoonlijke coaching en ontwikkeling van medewerkers op de werkvloer.

Na de shift nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een sluitdrankje.

“Restaurant Ambassade is een echt familiebedrijf, en dat voel je.
– Lars Vink

Heb jij een afgeronde opleiding richting Hospitality, hotelmanagement of iets vergelijkbaars? Heb jij werkervaring in een leidinggevende rol en heb je minimaal 3-5 jaar ervaring in een Food en Beverage afdeling? Heb je cijfermatig inzicht, blijf je kalm in elke situatie, kun je het overzicht bewaren en heb je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels?

Zie jij jezelf al lopen over de vloer als F&B manager en wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!

Werken bij Restaurant Ambassade

Restaurant Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Nog geen of weinig ervaring? Geen zorgen, wij kunnen en willen je alles leren.

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Vacatures Ambassade Hotel

  Emmy van Dullemen helpt je graag!

  Heb je nog vragen over deze vacature?
  Neem dan gerust contact met mij op!
  Je kunt mij bereiken via:

  Telefoon: 020-5550222
  E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
  WhatsApp: +31 6 495 463 59

  Ik kijk er naar uit van je te horen!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.