Front Office Manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste manager voor het hart van ons hotel: de Front Office.

De persoonlijke benadering en service maakt het Ambassade Hotel uniek. Wij proberen onze gasten te herkennen en service op maat te bieden. Op dit moment zijn wij het #1 hotel in Amsterdam op TripAdvisor en streven ernaar deze plek te behouden. Jij draagt hier graag aan bij!

Een dag als Front Office Manager ziet er als volgt uit…

Je komt binnen en spreekt de dag even door met het team. Zijn er nog bijzonderheden van de vorige shift? Met welke collega’s ben jij vandaag weer verantwoordelijk voor het behouden van de kwaliteit van de unieke gastbeleving? Met eerdere ervaring binnen het hogere hotelsegment, deel jij enthousiast jouw kennis met collega’s. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor zowel onze gasten als het team, en de overige afdelingen van het hotel.

Tussen de dagelijkse werkzaamheden door komen jij en het team op een goed idee. Vervolgens ga je even achter de computer zitten om dit plan uit te werken. Ondertussen word je naar de receptie geroepen om een interessante vraag van een gast te beantwoorden, wat voor jou geen enkele moeite is en waarna de gast met een goed gevoel vertrekt. Je bespreekt dit nog even na met de Front Office medewerker en gaat terug naar de computer om de lopende zaken af te maken.

Onder het genot van een goede bak koffie bespreek je met de Operations Manager de ontwikkelingen van de lopende zaken van de afdeling.

Dit is onze Front Office Manager…

Jij bent een Front Office Manager met minimaal 2 jaar werkervaring en spreekt meerdere talen. Je weet hoe het is om in een leidinggevende rol in het hoger segment horeca te werken. Misschien werk je nu als supervisor/leidinggevende en krijg je maar niet de kans om door te groeien. Ben jij enthousiast en wil jij samen met ons Front Office team iedere dag weer de persoonlijke service aan onze gasten verlenen en hen een onvergetelijke ervaring bieden? Solliciteer dan direct!

Part-time of full-time

Salaris boven Horeca CAO, referentieschaal 8

Werken bij het Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group en gevestigd aan de Herengracht, is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Kom jij ons enthousiaste en hechte team versterken?

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: hr@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.