HR Medewerker

De persoonlijke benadering en service maakt het Ambassade Hotel uniek. Wij proberen onze gasten te herkennen en service op maat te bieden. Op dit moment zijn wij het #1 hotel van Amsterdam op TripAdvisor. De HR afdeling biedt deze persoonlijke ‘service’ ook aan onze medewerkers en streeft ernaar om #1 werkgever van Amsterdam te worden en te blijven. Jij draagt hier graag aan bij!

Een dag als HR Medewerker ziet er als volgt uit…

Je komt binnen en loopt een rondje door het hotel en restaurant om de collega’s even gedag te zeggen. Vervolgens spreek je met HR collega’s de dag door. Staan er nog sollcitatiegesprekken in de agenda, moeten er nog aanzegbrieven worden geschreven en zijn er nog jarigen vandaag?

In de inbox komt een reactie binnen op een door jou geschreven vacature! Je bent enthousiast en belt de sollicitant even op. Na een leuk telefoongesprek plan je een sollicitatiegesprek in.

Er vinden veel ontwikkelingen plaats op het gebied van werving en selectie. Binnenkort start een nieuwe collega in de bediening, dus stel jij het contract nauwkeurig op en zorg jij samen met de leidinggevende van de F&B afdeling voor een goede voorbereiding van het onboarding proces. De werkkleding ligt klaar, de personeelskaart is aangemaakt in Nostradamus en daarnaast heb jij voor week 1 alvast een introductiegesprek met HR ingepland.

Tussen de dagelijkse werkzaamheden door bedenk jij dat het weer tijd is voor het schrijven van een interne nieuwsbrief. Jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het bedrijf en bedenkt onderwerpen waarmee je collega’s weet te enthousiasmeren en te informeren.

‘S middags loopt een collega spontaan binnen met een vraag over ouderschapsverlof. Met jouw kennis en eerdere HR werkervaring weet jij hem/haar zelfstandig te woord te staan en weet je precies welke stappen er volgen.

Als HR Medewerker werk je nauw samen met de finance afdeling. Aan het einde van de maand spreken jij en de Finance manager alle salariswijzingen goed door, dit gaat gemakkelijk aangezien je dit wekelijks goed bijhoudt in Excel.

Aan het einde van de werkdag is de administratie bijgewerkt, heb jij je collega’s kunnen helpen met hun vragen en kijk je uit naar de start van een nieuwe collega. De dag is weer voorbij gevlogen en je gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Dit is onze HR collega…

Jij hebt een HR gerelateerde studie afgerond en/of eerder als HR medewerker gewerkt en hebt daardoor dezelfde kennis als iemand die is afgestudeerd. Je werkt graag samen om elkaars kennis en dat van de medewerkers te versterken. Je haalt je werkplezier uit ontwikkeling van jezelf en anderen. Je vult het HR team aan met je zorgvuldigheid, creativiteit en het nemen van initiatief. Daarnaast is het een pré als je bekend bent met het werken in de Horecasector. Ben jij enthousiast en wil jij samen met de afdeling ervoor zorgen dat de Ambassade Group #1 werkgever van Amsterdam wordt en blijft? Solliciteer dan direct!

32 – 40 uur per week

Salarisindicatie: € 2457 – € 2962,- bruto per maand (op basis van 40 uur). Inschaling op basis van kennis, ervaring & vaardigheden.

Werken bij het Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group en gevestigd aan de Herengracht, is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Kom jij ons enthousiaste en hechte team versterken?

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: hr@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.