Vacature Junior Housekeeping Supervisor

Als Junior Housekeeping Supervisor ben jij medeverantwoordelijk voor het succes binnen het Housekeeping team. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de Housekeeping manager met wie jij een succesvolle samenwerking beleefd. Met het Housekeeping team leveren jullie een bijdrage aan de hoge kwaliteit en persoonlijke service die onze gasten van ons gewend zijn. Dit team bestaat  verder uit de Housekeeping supervisor, Housekeepers en Algemene dienst medewerkers.

Om 07:30 loop je binnen en start de dag met een goede voorbereiding. Je haalt de Housekeepinglijst bij onze Front Office collega’s, geeft duidelijke instructies aan de Algemene dienst medewerkers, leest de overdracht en maakt de kamerverdeling. Om 08:00 komen de housekeepers binnen en tijdens de dagstart licht jij de kamerverdeling toe. Jullie zijn helemaal klaar voor de dag!

Door de dag heen voer jij kamerinspecties uit en geef jij het team motiverende feedback. Met eerdere ervaring binnen het (hogere) hotelsegment deel jij enthousiast jouw kennis met collega’s. De communicatie met de Technische Dienst, Front Office en F&B afdeling speelt hierbij ook een grote rol. Jij bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze collega’s van alle afdelingen. Om 15:00 zijn alle check-in kamers weer schoon en in orde voor onze arriverende gasten.

Naast de dagelijkse werkzaamheden ben jij bezig met het optimaliseren van services en kom jij met innovatieve ideeën. Jouw input is meer dan welkom! Kortom, geen dag is hetzelfde als Junior Housekeeping Supervisor bij het Ambassade Hotel.

Wil jij samen met het Housekeeping team iedere dag weer de volle 100% geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!

Werken bij het Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group en gevestigd aan de Herengracht, is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Kom jij ons enthousiaste en hechte team versterken?

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet

STAP 1

Jouw sollicitatie

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen. In het geval van een directe match – bevestigd door beide partijen – gaan we verder naar stap 4

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: hr@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.