Vacature mise en place kok

Voor ons familiebedrijf aan de Amsterdamse grachten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste mise en place-/voorbereidingskok. Ben jij degene die wij zoeken?

Passie voor het vak, maar liever niet meer elke avond in de keuken staan? Voor onze gezellige brasserie zijn wij op zoek naar een mise en place kok/voorbereidingskok. Als onderdeel van onze professionele keukenbrigade ben jij verantwoordelijk voor de voorbereidingen van de lunch en het diner en vorm jij de basis van onze keuken.

Na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een drankje.

Brasserie Ambassade is een echt familiebedrijf, en dat voel je.
– Lars Vink

Tijdens de shift ben je onder andere bezig met het aannemen en controleren van de binnengekomen producten, de voorbereidingen van de gerechten en indien nodig geef je ondersteuning met het meegeven van de lunch en in overleg ook het diner.

Bij Brasserie Ambassade werken wij met seizoensgebonden, lokale en verse producten, waar jij de mooiste bereidingen mee kan maken.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde kok? Wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!

Werken bij Brasserie Ambassade

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Nog geen of weinig ervaring? Geen zorgen, wij kunnen en willen je alles leren.

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.