Restaurantmanager/Hoofd bediening

Wij zijn op zoek naar het nieuwe gezicht van Brasserie Ambassade.

Onze Brasserie is al jaren een begrip in Amsterdam en onze doelstelling is om samen met jou & onze chef Derek Reali onze bekendheid verder te vergoten en te zorgen dat groot Amsterdam ons nog beter weet te vinden. Wij willen de lekkerste, leukste en gezelligste Brasserie van de stad worden!

Dit houdt de functie in..

Het is een uitvoerende functie, waardoor je veelvuldig in het restaurant en de keuken te vinden bent. Als manager coach, motiveer, train en begeleid je het team op de werkvloer. Je deelt je kennis op het gebied van gastvrijheid en gastronomie met alle collega’s. En zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben in ons restaurant.

Je werkt nauw samen met het F&B team, waarbij je rapporteert aan de Operations Manager. Jij en het keukenteam zijn twee handen op een (gevulde) buik. Als restaurantmanager denk je mee over de ontwikkelingen op alle vlakken van de afdeling. Mede met jouw inbreng gaan we samen onze doelstelling behalen en zo draag je bij aan het vergroten van de bekendheid van de Brasserie binnen groot Amsterdam. Jouw mening telt!
Met jouw kennis en ervaring weet jij wat onze gasten lekker, leuk en gezellig vinden. En naast de gasten weet je ook daarmee elke collega te bereiken.

Dit is onze restaurantmanager..

Ben jij een restaurantmanager met minimaal 2 jaar werkervaring? Werkend in een leidinggevende rol in het hoger segment horeca? Of werk je al jaren als supervisor/leidinggevende en krijg je maar niet de kans om je te bewijzen? Vind je het nog steeds het allerleukste om samen met je team op de vloer gasten gelukkig te maken en ervoor dat zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd? Ben jij een coachend leidinggevende die elke dag weer het beste uit zijn team probeert te halen? Haal je energie uit een dynamische omgeving? Kun je het overzicht bewaren? Heb je gedegen wijn- en productkennis? En dit weet je te communiceren in het Nederlands en Engels?

Solliciteer dan direct!

Werken bij Brasserie Ambassade

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Onze Brasserie & Library bar zijn dagelijks geopend 7:00 tot 01:00. We serveren Franse gerechten met een moderne twist & daarnaast een uitdagend chefs menu. Onze gasten weten ons goed te vinden dus we zitten geregeld gezellig vol. Daarnaast willen we werken met de beste ingrediënten en de mooiste wijnen.

Je werkt samen met een gezellig, enthousiast en professioneel team. We investeren in onze eigen ontwikkeling om onze gasten altijd van het beste advies te voorzien.

Na de shift nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een sluitdrankje.

 • Salaris boven cao (minimaal schaal 7)

 • Jaarlijkse bonus (mits de doelstellingen zijn behaald)

 • Heerlijk avondeten tijdens de shift

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: hr@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Upload your motivation letter (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Curious about our tips for favorite spots & activities in Amsterdam?

   Sign up now for our monthly e-mail with tips, news & promotions. You will receive our hand-picked list of
   Top 10 Things to Do in our incredible city, directly in your e-mail!

   ONTVANG DE BESTE PRIJS
   &
   GENIET VAN ONZE
   ‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

   Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.