Rooms Division Manager

De persoonlijke benadering en service maakt het Ambassade Hotel uniek. Wij proberen onze gasten te herkennen en service op maat te bieden. Op dit moment zijn wij het #1 hotel in Amsterdam op TripAdvisor en streven ernaar deze plek te behouden. Jij draagt hier graag aan bij!

Als Rooms Division Manager ben je verantwoordelijk voor het effectieve beheer van de afdelingen Front Office & Housekeeping en werk je nauw samen met het managementteam om de hoogste kwaliteit van gastvrijheid en service te waarborgen.

Een dag als Rooms Division Manager ziet er als volgt uit…

Je komt binnen en spreekt de dag even door met het team. Met welke collega’s ben jij vandaag weer verantwoordelijk voor het behouden van de kwaliteit van de unieke gastbeleving? Er staan veel check-ins en outs op de planning, dus ondersteun jij de teams wanneer nodig. Jij zorgt voor een vlotte in- en uitcheckprocedure en daarnaast voer jij regelmatig controles uit om de netheid en de staat van de kamers en openbare ruimtes te waarborgen.

Als manager coach, motiveer, train en begeleid je het team op de werkvloer. Met eerdere ervaring binnen het hogere hotelsegment deel jij enthousiast jouw kennis met collega’s. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor zowel onze gasten als het Front Office en Housekeeping team, en de overige afdelingen van het hotel.

De functie Rooms Division Manager is nieuw in het hotel en daarom denk je mee over de ontwikkelingen op alle vlakken van de operatie. Regelmatig bespreek je met de Operations Manager jouw ideeën en de voortgang van de afdelingen. Jouw mening telt!

Dit is onze Rooms Divison Manager…

Jij hebt 3 jaar ervaring als leidinggevende binnen het hotelsegment en bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Jij vindt het nog steeds het allerleukste om samen met het team op de vloer gasten gelukkig te maken en ervoor dat zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd is. Als leidinggevende vind jij het belangrijk om elke dag weer het beste uit zijn/haar team te halen. Ben jij enthousiast en wil jij samen met ons Front Office en Housekeeping team iedere dag weer de persoonlijke service aan onze gasten verlenen en hen een onvergetelijke ervaring bieden? Solliciteer dan direct!

Part-time of full-time

Salarisindicatie: € 3081 – € 3900,- bruto per maand (op basis van 40 uur). Inschaling op basis van kennis, ervaring & vaardigheden.

Werken bij het Ambassade Hotel

Het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group en gevestigd aan de Herengracht, is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Kom jij ons enthousiaste en hechte team versterken?

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: hr@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.