Sommelier

Als Sommelier ben jij dé wijnspecialist van Brasserie Ambassade. Jij adviseert jouw gasten welke wijn het best bij hun gerecht past en kan hier met passie over vertellen. Jij voelt gasten feilloos aan en speelt zo in op hun culinaire behoeften. Als echte wijnliefhebber houd je alle ontwikkelingen wat betreft de culinaire wereld in de gaten. Jij vindt het prettig om zelfstandig te werken, maar jij bent ook een team player die het leuk vindt om kennis te delen met de rest van het team.

Brasserie Ambassade is een echt familiebedrijf, en dat voel je.
– Lars Vink

Daarnaast ben jij medeverantwoordelijk voor het gehele wijnarrangement en het vernieuwen hiervan. Onze wisselende wijnkaart bevat hoofdzakelijk Franse wijnen, aangevuld met Oude- en Nieuwe Wereld wijnen. Je gaat werken met een mooie uitgebreide collectie, waarvan ook zo’n 20 wijnen per glas te bestellen zijn. Of de wijn nu stevig, licht, fruitig of rond is; zeker is dat wij gastronomische wijnen hebben geselecteerd die trouw aan streek & terroir zijn. Mooie wijnen voor een eerlijke prijs. Onze wijnen zijn toegankelijk voor elke portemonnee.
Verder houd jij je, in samenwerking met de F&B manager, bezig met onder andere bestellingen, voorraadbeheer en contact met de leveranciers.

Na de shift nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een sluitdrankje.

Heb je ruime ervaring opgedaan in de wijnwereld en ben je in bezit van een gedegen wijnopleiding (WSET 3/SVEN), en nooit uitgeleerd? Heb je ervaring in high-end horeca en ben je in staat een prettige werksfeer te creëren met je collega’s? Is jouw doel om samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% te geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!

Werken bij Brasserie Ambassade

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Vacatures Ambassade Hotel

  Emmy van Dullemen helpt je graag!

  Heb je nog vragen over deze vacature?
  Neem dan gerust contact met mij op!
  Je kunt mij bereiken via:

  Telefoon: 020-5550222
  E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
  WhatsApp: +31 6 495 463 59

  Ik kijk er naar uit van je te horen!

  Solliciteer Nu

   Upload je CV

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   ONTVANG DE BESTE PRIJS
   &
   GENIET VAN ONZE
   ‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

   Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.
   BEKIJK ONZE SPECIAL OFFERS