Vacature Winkelmedewerker Samsara Books & Art

Samen met collega Jayne ben jij het visitekaartje van onze boek- en kunstwinkel Samsara Books & Art, gelegen in De Negen Straatjes. Jullie zorgen ervoor dat onze winkel een plek is waar bezoekers graag samenkomen en inspiratie opdoen. Met enthousiasme vertellen jullie over het assortiment en staan klaar om de bezoekers te helpen.  Je kennis over de boeken in de winkel is dan ook groot. Een toerist op zoek naar een Engels boek voor op reis, een gezin dat een bijzonder prentenboek heeft gespot in de etalage of iemand uit de buurt die op zoek is naar een specifiek cadeau? Jullie geven maar al te graag advies, waardoor de klant blij en tevreden de deur uitloopt!

Naast de dagelijkse werkzaamheden werken jullie samen aan diverse projecten om nog meer mensen kennis te laten maken met de winkel en webshop.  Denk aan het organiseren van kleinschalige workshops en lezingen, samenwerkingen starten met auteurs/kunstenaars, het schrijven van een nieuwsbrief en een bezoek aan de boekenbeurs.

Dankzij jullie inrichting trekt de etalage veel aandacht in de straat en komen passanten graag even binnen. De winkel wenst voor de bezoeker een plek te zijn waar ontmoeting mogelijk is en inspiratie voelbaar wordt vanuit het bijzondere assortiment van boeken en kunst. Het verder ontwikkelen van de winkel is van belang en hier draag jij graag aan bij. Jouw input is dan ook meer dan welkom!

Zie jij jezelf al werken in onze winkel in hartje Amsterdam? Solliciteer dan direct!

Werken bij Samsara Books & Art

Samsara Books & Art is het zusterbedrijf van het Ambassade Hotel, onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. In hartje Amsterdam biedt de winkel een breed boekenassortiment aan, gericht op de genres: natuurlijke gezondheid, kunst, literatuur, filosofie, psychologie, spiritualiteit, non-dualiteit, ouderschap en boeken voor kinderen. Van kleurrijke kunstwerken van de CoBrA-beweging en giclée-prints van Escher, tot beroemde foto’s van de Amsterdamse fotograaf Nico Koster. Onze klanten kunnen zich laten inspireren door de diverse kunstwerken.

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet

STAP 1

Jouw sollicitatie

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen. In het geval van een directe match – bevestigd door beide partijen – gaan we verder naar stap 4

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: hr@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload your CV*

   Additional documents (optionally)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   ONTVANG DE BESTE PRIJS
   &
   GENIET VAN ONZE
   ‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

   Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.