Vacature Chef-kok

Voor ons familiebedrijf aan de Amsterdamse grachten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Chef-kok. Ben jij degene die wij zoeken?

Als Chef-kok ben jij eindverantwoordelijk voor het keukenteam en draag je bij aan de ontwikkeling van het totaal product met betrekking tot eten en drinken in onze organisatie en Restaurant Ambassade in het bijzonder. Jij bewaakt van de voortgang en kwaliteit van werkzaamheden, waarbij wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne van belang zijn. Het contact met de leveranciers, de food inkoop en het behalen van een minimale foodcost komen hierbij ook kijken. Met jouw passie en creativiteit geef jij aan Franse klassiekers een moderne twist. Daarnaast kom je graag in contact met onze gasten en je vind het fantastisch om jouw gerechten aan onze gasten toe te lichten. Jij bent samen met de Maître D’hôtel het gezicht van onze Restaurant .

“Restaurant Ambassade is een echt familiebedrijf, en dat voel je.
– Lars Vink

Je onderhoudt een (nauwe) samenwerking met de afdelingshoofden van het hotel en je vertaalt de nieuwste (duurzame) trends op het gebied van koken en gastbeleving naar jouw keukenvisie die jij en je team voor ogen hebben.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde chef-kok met minimaal 3 jaar werkervaring? Wil jij samen met ons F&B team bijdragen aan de ontwikkeling van Restaurant Ambassade en onze totale organisatie? Solliciteer dan direct!

Werken bij Restaurant Ambassade

Restaurant Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel en gevestigd aan de Herengracht, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze Restaurant, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Emmy & Jasmine
helpen je graag!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op!
Je kunt ons bereiken via:

Telefoon: 020-5550222
E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
WhatsApp: +31 6 495 463 59

Of solliciteer direct!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Solliciteer Nu


   Upload je CV*

   Aanvullende documenten (optioneel)

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Op zoek naar een extra bijzondere ervaring?

   Onze arrangementen bieden verschillende manieren om Amsterdam optimaal te beleven in elk seizoen.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.