Chef-kok

Als Chef ben jij eindverantwoordelijk voor het keukenteam en draag je bij aan de ontwikkeling van Brasserie Ambassade. Jij bewaakt van de voortgang en kwaliteit van werkzaamheden, waarbij wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne van belang zijn. Het contact met de leveranciers, de food inkoop en het behalen van een optimale foodcost komen hierbij ook kijken. Met jouw passie en creativiteit geef jij aan Franse klassiekers een moderne twist voor. Daarnaast kom je graag in de zaak en je vind het fantastisch om jouw gerechten aan onze gasten toe te lichten. Jij bent samen met de Maître D’hôtel het gezicht van onze Brasserie.

Brasserie Ambassade is een echt familiebedrijf, en dat voel je.
– Lars Vink

Je onderhoudt een (nauwe) samenwerking met de afdelingshoofden van het hotel en je vertaalt de nieuwste (duurzame) trends op het gebied van koken en gastbeleving naar jouw keukenvisie.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde chef-kok met minimaal 3 jaar werkervaring? Wil jij samen met ons F&B team bijdragen aan de ontwikkeling van Brasserie Ambassade? Solliciteer dan direct!

Werken bij Brasserie Ambassade

Brasserie Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel en gevestigd aan de Herengracht, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

 • Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling 

 • Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

 • Je krijgt kortingen in onze brasserie, hotel, winkels en je kan gratis gebruikmaken van de hotelgym & het wellnesscentrum

Join the team!

Laat je e-mailadres achter en dan zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte blijft van onze vacatures!

  Vacatures Ambassade Hotel

  Emmy van Dullemen helpt je graag!

  Heb je nog vragen over deze vacature?
  Neem dan gerust contact met mij op!
  Je kunt mij bereiken via:

  Telefoon: 020-5550222
  E-mail: pz@ambassade-hotel.nl
  WhatsApp: +31 6 495 463 59

  Ik kijk er naar uit van je te horen!

  Solliciteer Nu

   Upload je CV

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   ONTVANG DE BESTE PRIJS
   &
   GENIET VAN ONZE
   ‘SPECIAL OFFER’ ARRANGEMENTEN

   Trakteer uzelf op een verblijf in het Ambassade Hotel en ervaar comfort en unieke gastvrijheid.
   Reserveer direct via onze website en ontvang het best beschikbare tarief, korting op het ontbijt en vele andere extra’s.
   BEKIJK ONZE SPECIAL OFFERS